Detta är historien om dareactive - grundat i Stockholm Sverige

 

Att ta sig igenom motgångar i livet med hjälp av träning ligger till grund för idén bakom dareactive. dareactive står för att kämpa, våga tro på sig själv och att ha en positiv inställning om att allt är möjligt i livet.

 

Många gånger har inte alltid motivationen varit på topp. Då har kläderna varit ett sätt att öka motivationen. Efter att under många år varit en storkonsument av träningskläder och själv testat de flesta märkena på marknaden, kändes det som att något saknades.

 

Då väcktes idén om att skapa tidlösa och multifunktionella träningskläder för kvinnor som kunde användas både på gymmet och i vardagen med en tydlig miljöprofil.

 

Tillsammans med Johan Pokorny startade Dilber Demirbag under 2019 företaget dareactive som är inriktat på athleisure wear för kvinnor. Kläderna produceras i största möjliga mån av återvunnet material och tillverkas i Europa.

Utan 20 års av erfarenhet utav träning, och utan utmaningarna som mött Dilber Demirbag på vägen, hade dareactive inte funnits idag.

 

Historien om Dilber Demirbag

 

Dilber föddes i en by i östra Turkiet under enkla förhållanden av hennes nittonåriga mor när komplikationer uppstod. Dilbers unga mamma överlevde inte förlossningen. Hon växte istället upp med morföräldrar som kom att bli som hennes egna föräldrar. 

 

Trots den tuffa starten i livet fick hon mycket kärlek och en positiv inställning till livet av sin mormor och av andra kvinnor som betydde mycket under uppväxten i byn.

 

Vid 13 års ålder flyttade Dilber till sin pappa i Sverige. Det fanns utmaningar i att både integreras i nya samhället och samtidigt att lära känna sin far. Bara 16 år gammal, rymde hon hemifrån, efter konflikter i hemmet.

 

När Dilber precis hade fyllt 34 år diagnostiserades hon med livmoderhalscancer. Det kändes som hela världen rasade samman och hon var rädd att behöva lämna hennes tre barn. I dag är Dilber en stark, frisk och framgångsrik kvinna. Mycket, enligt henne själv, tack vare träningen har hon tagit sig igenom motgångarna i livet.

 

Dilber Demirbags historia har lett fram till det som i dag är dareactive. Det är en produkt som är gjord av målmedvetenhet och en mentalitet om att allt är möjligt. Precis det är dareactive.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen